Adam Hedevang Malmø er blevet ansat som ny køkkenchef på Esbjerg og Grindsted Sygehus samt psykiatrien i Esbjerg. Fra den 1. februar 2025 skal han stå i spidsen for at levere velsmagende mad til både patienter og ansatte.
Om ganske få måneder rykker Adam Hedevang Malmø ind i køkkenet på Esbjerg og Grindsted Sygehus, når han tiltræder stillingen som ny køkkenchef.
Den 31-årige kok overtager posten fra Vibeke Jochumsen, der efter 42 års ansættelse i regionen stopper med udgangen af januar måned 2025.
Det betyder også, at Adam Hedevang Malmø bliver chef for cirka 90 medarbejdere, der fordeler sig på produktionskøkkenet i Esbjerg samt modtagekøkkenerne i Grindsted og psykiatrien.
Kan du li' artiklen? Abonnér på vores nyhedsbrev!
– Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og at blive en del af organisationen, fortæller den nye køkkenchef.
Hos direktionen på Esbjerg og Grindsted Sygehus glæder man sig også over ansættelsen af Adam Hedevang Malmø og ser frem til samarbejdet.
– Med Adam får vi en dygtig køkkenchef, der kan fortsætte det gode arbejde, der allerede er i gang i afdelingen. Vi ser frem til, at han med sine visioner kan bidrage til at videreudvikle og sætte sit præg på køkkenet og dets målsætninger, så vi også i fremtiden kan levere mad til vores patienter og medarbejdere af høj kvalitet, siger konstitueret direktør Mads Haugaard på vegne af direktionen.
Kreative løsninger og nytænkning
Adam Hedevang Malmø er uddannet kok fra Hotel Britannia, hvor han efterfølgende blev souchef og dernæst køkkenchef. Senest har han arbejdet som Food og Beverage Manager på Schackenborg Slot og Slotskro, hvor han har haft ansvaret for to afdelinger.
Selv ser den 31-årige køkkenchef frem til at starte i sin nye stilling og til at sætte sit præg på menuen.
– Jeg har en ambition om at kunne bidrage til køkkenets fortsatte udvikling ved hjælp af nytænkning og kreative løsninger. Jeg ønsker at kunne gøre en forskel for patienterne og medarbejderne samt at levere tilfredsstillende resultater over hele paletten, siger han.
Fakta om Adam Hedevang Malmø: 31 år gammel, uddannet kok fra Hotel Britannia, hvor han senere blev souschef og dernæst køkkenchef. Har været ansat som Food og Beverage Manager på Schackenborg Slot og Slotskro, hvor han blandt andet har haft ansvaret for to afdelinger. Bosat i Esbjerg med sin familie.