Myrthue nyt forårsprogram

Ny chef for landsdelens måske travleste køkken

Adam Hedevang Malmø er blevet ansat som ny køkkenchef på Esbjerg og Grindsted Sygehus samt psykiatrien i Esbjerg. Fra den 1. februar 2025 skal han stå i spidsen for at levere velsmagende mad til både patienter og ansatte.

Om ganske få måneder rykker Adam Hedevang Malmø ind i køkkenet på Esbjerg og Grindsted Sygehus, når han tiltræder stillingen som ny køkkenchef.

Den 31-årige kok overtager posten fra Vibeke Jochumsen, der efter 42 års ansættelse i regionen stopper med udgangen af januar måned 2025.

Myrthue nyt forårsprogram

Det betyder også, at Adam Hedevang Malmø bliver chef for cirka 90 medarbejdere, der fordeler sig på produktionskøkkenet i Esbjerg samt modtagekøkkenerne i Grindsted og psykiatrien.

– Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og at blive en del af organisationen, fortæller den nye køkkenchef.

Hos direktionen på Esbjerg og Grindsted Sygehus glæder man sig også over ansættelsen af Adam Hedevang Malmø og ser frem til samarbejdet.

– Med Adam får vi en dygtig køkkenchef, der kan fortsætte det gode arbejde, der allerede er i gang i afdelingen. Vi ser frem til, at han med sine visioner kan bidrage til at videreudvikle og sætte sit præg på køkkenet og dets målsætninger, så vi også i fremtiden kan levere mad til vores patienter og medarbejdere af høj kvalitet, siger konstitueret direktør Mads Haugaard på vegne af direktionen.

Adam Hedevang Malmø er blevet ansat som ny køkkenchef på Esbjerg og Grindsted Sygehus.

Kreative løsninger og nytænkning
Adam Hedevang Malmø er uddannet kok fra Hotel Britannia, hvor han efterfølgende blev souchef og dernæst køkkenchef. Senest har han arbejdet som Food og Beverage Manager på Schackenborg Slot og Slotskro, hvor han har haft ansvaret for to afdelinger.

Selv ser den 31-årige køkkenchef frem til at starte i sin nye stilling og til at sætte sit præg på menuen.

– Jeg har en ambition om at kunne bidrage til køkkenets fortsatte udvikling ved hjælp af nytænkning og kreative løsninger. Jeg ønsker at kunne gøre en forskel for patienterne og medarbejderne samt at levere tilfredsstillende resultater over hele paletten, siger han.

Vinbaren mobil annonce

Fakta om Adam Hedevang Malmø: 31 år gammel, uddannet kok fra Hotel Britannia, hvor han senere blev souschef og dernæst køkkenchef. Har været ansat som Food og Beverage Manager på Schackenborg Slot og Slotskro, hvor han blandt andet har haft ansvaret for to afdelinger. Bosat i Esbjerg med sin familie.

Denne artikel er en lettere redigeret pressemeddelelse eller anden kort artikel.

Dagens top-3

Britta Møller blev helt rørt, da hun lørdag havde spist sin frokost. Privatfoto/Facebook.
80-årige Britta blev helt paf: Ung mand havde betalt hendes mad
Inger Christiansen går nu på pension. Privatfoto.
Inger siger farvel til Corners Pub
I planen er et nyt såkaldt "multifunktionshus" indtænkt med butikker i stueetagen. Illustration: Esbjerg Kommune.
Store planer på tærsklen mellem havn og by
Thomas Sørensen og Bo Sejer er de to ophavsmænd til Esbjerg Fuzztival. Privatfoto.
Alligevel ingen Fuzztival på Tobakken - kan ikke nå til enighed
Kunstner Agnete Brinch og formand for Kultur & Fritid, Jakob Lose. Foto: Fjodor Pedersen.
34 stærke værker pryder nu indre by
Trods sine rejser og kulinariske eventyr, forbliver Lars Svendsen dybt rodfæstet i Bornholm og det bornholmske.
Skybar i 66 meters højde inspireret af særlig ø
Esbjerg Konference & Event byder på 15 forskellige slags kage. PR-foto.
Uhm ... 15 forskellige slags kage på bordet
GreenWave kan blive navnet på en ny årligt tilbagevendende kultur- og madfestival med 30.000 deltagere, der skal kickstarte sommersæsonen i centrum.
Ny, grøn streetfood-festival kan blive en realitet til maj
Poul Madsen signerede bøger hos Varmings Boghandel tirsdag den 11. marts. Foto: Fjodor Pedersen.
Hjælp Poul Madsen med det perfekte mord - og vind en bog!
Rasmus Pedersen og Rikke Egholm Ravn alias Glimtvis. Her fotograferet på SoHo Bar i Esbjerg Street Food. Foto: Fjodor Pedersen.
Glimtvis holder gryden i kog i det forjættede land
Jacob Holm Krogsøe, projektleder på Fantasyfestival og forfatter. Foto: Fjodor Pedersen.
Roman med stærk relation til Esbjerg vinder litteraturpris
Trilogi med støvsugere. Foto: Esbjerg Kunstmuseum.
Hvem vil have et malerisk kick? Hvem vil med til billeddomino?

Det sker i Esbjerg

gg
Gadens Museum
Night-of-famous-musical_w2
Night of Famous Musicals
heks
Esbjerg:Dox: Heks

Anbefalet

80-årige Ruth Mortensen havde 50 års jubilæum i Favorittens Smørrebrød sidste år. Heraf de 48 som ejer. Foto. Fjodor Pedersen.
Favorittens Smørrebrød – en Esbjerg-institution 
Kellermensch i Musikhuset Esbjerg. Foto: Fjodor Pedersen.
Leder: Det klinger lidt hult, når mediemastodonten hylder kulturlivet
Mathias Karlskov, daglig leder i Collabo, skal på jobjagt, når butikken lukker den 31. januar. Foto: Fjodor Pedersen.
Ny butikslukning gør Esbjerg mindre mangfoldig
  • All Posts
  • Aktuelt
  • Anbefalet
  • Butiksliv
  • Byliv
  • Esbjerg Retro
  • Forbrugerstof
  • Gastroliv
  • Guides
  • Kulturliv
  • Livsstil
  • Sportsliv
  • Studieliv
  • Ude- & Indeliv
    •   Back
    • Meninger
    • Nyheder
    • Dagens Foto
    • Debat
    •   Back
    • Debat

Torvet 21, 2 | 6700 Esbjerg | 60886633

Annonceinfo

Annoncér lokalt - det er billigere, end du tror!

Kontakt os

Har du en god historie? Kontakt redaktionen.

Vi tager ansvar for vores indhold
Medlem af
Medlem af
Medlem af

TILMELD NYHEDSBREV

Få guides og nyhedsoverblik direkte i din indbakke - helt gratis!

Ved tilmelding accepterer du vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET!

Få vores GRATIS nyhedsbrev 3-4 gange om ugen ...

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Du kan afmelde dig med et klik, hvis du fortryder.