Overvejer du at lade andre gøre det hårde arbejde med madlavningen, så du kan bruge tiden på dine gæster og på at feste? Så bør du læse denne artikel.
For mange er nytårsaften en festlig men travl dag, hvor forberedelserne kan tage meget tid. En færdiglavet nytårsmenu sparer tid i køkkenet og giver værterne mulighed for at fokusere på gæsterne og selve festen.
Det har i mange år været normen, at man var nødt til at tage på restaurant for at få en gourmetoplevelse, men under corona-årene fandt danskerne ud af, at man også kunne få mad og drikke ud over det sædvanlige hjemme i stuen.
En tendens, der er hængt ved, og hvor flere og flere byder sig til på markedet for take-away-gourmetmad nytårsaften. En af dem er den lokale SPAR i Skolegade, som tilbyder en overdådig fire-retters luksusmenu for landets nok bedste pris – 298 pr. kuvert v. minimum to kuverter.
Appetizer: Blinis med trøffelsalami og flødeost samt blinis med skaldyrssalat.
Forret: Jordskokkesuppe med bacon, fine croutoner, brød og smør.
Hovedret: Oksemørbrad med rødvinssauce, kartoffelgratin, grønne bønner med bacon og syltede rødløg.
Dessert: Hvid chokoladekage med yuzu og pistacienødder, serveret med skovbærcoulis og krokant crumble. Du kan bestille menuen online og afhente den i din lokale SPAR-butik den 31. december mellem kl. 9 og 14.
Der er et begrænset antal, så det anbefales at bestille i god tid.
SPAR i Skolegade har for nyligt fået ny butikschef, den lokalkendte vinmand Bo Aakjær. Derfor har SPAR naturligvis også sammensat og udplukket en vinmenu med fire flasker vin, nøje afstemt til retterne, for 240 kr.
Appetizer: Crémant de Loire, Brut.
Forret: Dark Horse, Chardonnay.
Hovedret: In Me Appassite, Puglia.
Dessert: Tendida sparkling rosé, Moscato.
Menuen kræver minimal tilberedning – blot opvarmning og anretning – hvilket gør det nemt for alle at servere en “gourmetoplevelse.”
Tilberedningsvejledningen får du naturligvis med, ligesom den også kan findes online. Man bestiller via SPARs hjemmeside – med eller uden vinmenu.
Så hvis du vil præsentere det ekstraordinære for dine nytårsgæster uden for megen besvær – så bør du overveje dette tilbud, der endda er så billigt, at det ikke kan betale sig at bøvle med maden selv.