Esbjergenseren, der har mange år på bagen som butikschef, er blevet anerkendt for sin indsats med at udvikle og drive butikken i Esbjerg.
Dagrofa Foodservice har netop kåret Mogens Østergaard, der er butikschef i Dagrofa Foodservice Esbjerg, som Årets Butikschef.
Prisen blev overrakt i forbindelse med et stort nationalt kædemøde i sidste uge, hvor han blev anerkendt for sin indsats med at udvikle og drive butikken på Lillebæltsvej 101 i Esbjerg N.
Mogens Østergaard har været en central drivkraft bag butikkens succes og har bidraget til at øge salget til de mange lokale kunder. Han har desuden været en vigtig spiller i butikkens evne til at tiltrække nye kundetyper, selv i udfordrende perioder.
Under implementeringen af elektroniske hyldeforkanter fungerede Esbjerg-butikken som testbutik, hvilket banede vejen for en vellykket national udrulning.
– Der er ikke langt fra tanke til handling med Mogens i nærheden, og Esbjerg-butikken er generelt kendetegnet ved masser af salg, høj trivsel og meget motiverede medarbejdere. Mogens Østergaard er også et foregangsbillede, når det handler om at være proaktiv og opsøgende i forhold til de lokale spisesteder, lød det i begrundelsen for kåringen.

En butik for de professionelle
Dagrofa Foodservice driver i alt 30 Cash & Carry-butikker over hele landet, hvor virksomheder med et cvr-nummer kan købe engrosvarer inden for blandt andet catering, fersk kød, frugt og grønt, frost- og kølevarer samt vin og spiritus.
De primære kunder er lokale restauranter, caféer, pizzarier og burgerbarer, som nyder godt af den service og ekspertise, butikken i Esbjerg tilbyder.
Butikken har gennem årene opbygget et solidt kundegrundlag, og personalet har et nært forhold til kunderne for at understøtte dem bedst muligt i deres daglige drift, hvilket også blev understreget i begrundelsen for at pege på Mogens Østergaard som årets prismodtager:
– Der er ikke langt fra tanke til handling med Mogens i nærheden, og Esbjerg-butikken er generelt kendetegnet ved masser af salg, høj trivsel og meget motiverede medarbejdere. Samtidig er Mogens Østergaard også et foregangsbillede, når det handler om at være proaktiv og opsøgende i forhold til de lokale spisesteder.
