Premiere i Esbjerg: Ny gastronomisk gåtur med signatur-serveringer på seks restauranter.
Moveat, der udtales “Move-eat”, er en ny by- og madoplevelse, der for første gang finder sted i Esbjerg lørdag den 16. november.
Her kan madelskere opdage Esbjerg på ny, når de i løbet af eftermiddagen tager på gastronomisk gåtur og besøger seks håndplukkede steder, der byder på en signatur-servering og viser deres mad, værtskab og hyggelige omgivelser frem.
Gæsterne kan glæde sig til at besøge Plates, Esbjerg Bryghus, Hanzo, Buns & Noodles, Café MS Smag samt yderligere et sted, der offentliggøres snarest, skiver Moveat i en pressemeddelelse om det nye tiltag.
Kan du li' artiklen? Abonnér på vores nyhedsbrev!
– Skønt at Moveat kommer til Esbjerg, og vi glæder os til at tage imod en masse nysgerrige gæster. Vores credo er “den, der deler, får mere”. Vi serverer et lille udpluk fra vores fællesmenu i flotte rammer og med Esbjergs bedste udsigt, siger restauratør Lars Svendsen, Plates, der altså er en af de deltagende restauranter.
Man bestemmer selv rækkefølgen
Eneste faste holdepunkt er dagens første restaurant, og derefter nyder gæsterne resten af eftermiddagen de korte gåture fra restaurant til restaurant i præcis det selskab, tempo og rækkefølge, de har lyst til.
Med Moveat-appen i hånden bliver man ledt på vej til næste ønskede destination ved hjælp af et dynamisk kort på sin telefon.
Gåturen gennem hjertet af Esbjerg bliver dermed til en kulinarisk rejse til flere kontinenter, og gæsterne kan glæde sig til at tage en bid af smage fra verden rundt, skriver Moveat i pressemeddelelsen.
Moveat havde Danmarkspremiere i København den 7. september i år og blev fulgt op af Aalborg 28. september, hvor der var udsolgt.
Moveat har eksisteret i Sverige i fem år, hvor de årligt laver mere end 160 Moveats sammen med 1.500 restauranter for mere end 100.000 gæster. Moveat åbnede i 2022 i Norge.