Alt er på plads og klar til åbning: Guldægget-direktør Mark Mikkelsen glæder sig til at slå dørene op til den nye café i Kongensgade.
Da EsbjergLiv.dk lørdag var forbi den nye Guldægget i den flotte, nyrenoverede tidligere bankbygning i Kongensgade 70, lugtede det fortsat mere af ny maling end af friskbagt brød.
Men onsdag den 5. november kl. 9 vil det givetvis forholde sig helt anderledes. Her åbner byens nye café nemlig efter en omfattende ombygning af det 240 kvadratmeter store lokale.
Det er caféen fra Torvet, som direktør Mark Mikkelsen efter megen moden og grundig overvejelse har valgt at flytte til Kongensgade i bygningen, der også huser Kongehuset Men.
Her er mulighederne flere, fx tilgængelighed via bil med parkeringsmuligheder i gården fra Borgergade. Praktisk, hvis man bare lige skal ind og hente et friskbagt brød, kage eller takeaway med.
Også sortimentet i caféen vil blive udvidet – fx er der blevet brugt rigtigt mange timer på at udvikle forskellige spændende fortolkninger af klassisk, dansk smørrebrød.
– Vi har nok nogenlunde den samme plads her, som på Torvet, men indretningen er bedre, og vi vil fx også kunne afholde forskellige arrangementer i de nye rammer, lyder det fra en stolt direktør, der åbnede sin første café for ti år siden – på hjørnet af Kongensgade og Stormgade.
Siden er afdelinger fem andre steder samt på Fanø kommet til.
I gårdhaven mod Borgergade – Kongens Have – er der også blevet indrettet orangeri med siddepladser.
Del eller print:
- Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook
- Click to share on LinkedIn (Opens in new window) LinkedIn
- Click to share on X (Opens in new window) X
- Click to share on Threads (Opens in new window) Threads
- Click to email a link to a friend (Opens in new window) Email
- Click to print (Opens in new window) Print

