Ny gastronomisk gåtur med signatur-serveringer på syv restauranter, kaffebar og bryghus, lørdag 16. november har nu menuen klar.
Moveat (udtales Move + eat) er en ny by- og madoplevelse, der for første gang finder sted i Esbjerg, lørdag 16. november.
Her kan madelskere opdage Esbjerg på ny, når de i løbet af en eftermiddag tager på gastronomisk gåtur og besøger syv håndplukkede steder, der byder på en signatur-servering og viser deres mad, værtskab og hyggelige omgivelser frem.
Nu er restauranterne klar med menuen til på lørdag. Gæsterne kan glæde sig til at besøge og smage:
Kan du li' artiklen? Abonnér på vores nyhedsbrev!
Delekonceptet (Posthuset, 1. sal): Friteret kartoffelrøsti serveret med pisket cremefraiche, urter og ørredrogn
Plates: En tasting med arancini med kastanjer og trøffelaioli, kalvetatar a la vitello tonnato og kartofler i vichyssoise serveret i østersskal
Buns & Noodles: Dampede baozi med kylling og grøntsagsfyld. Marineret, hakket og friturestegte svineribben, blandet i hjemmelavet krydderier serveret med hjemmelavet sur/sød sauce
Bean Machine: En valgfri kop kaffe
Hanzo: Yellowfin tuna på friteret wonton med avocado, mango, shiso og wasabi
Café MS Smag (Fiskeri- & Søfartsmuseet): Æbleskiver med bakskuld, hjemmerørt remoulade og ristet rugbrød
Esbjerg Bryghus: 1 valgfri lille fadøl fra eget bryghus. Vælg mellem 6-8 forskellige øl
På en Moveat tager gode venner, kolleger, familien eller to på en date på en hyggelig gåtur i Esbjerg og nyder en række madoplevelser på nøje udvalgte spisesteder. En sjov og velsmagende eftermiddag, der kilder de fleste sanser.
Hvis man synes, der er lige lovligt langt fra den ene restaurant til den næste, kan man hoppe på en shuttle-bus, der kører i pendulfart kun for dagens Moveat-deltagere.
Eneste faste holdepunkt er dagens første restaurant, og derefter nyder gæsterne resten af eftermiddagen de korte gåture fra restaurant til restaurant i præcis det selskab, tempo og rækkefølge, de har lyst til. Med Moveat-appen i hånden bliver de ledt på vej til næste ønskede destination med et dynamisk kort.
Smag på hele verden og oplev Esbjerg på en ny måde
Den smukke gåtur gennem hjertet af Esbjerg bliver en kulinariske rejse til flere kontinenter, og gæsterne kan glæde sig til at tage en bid af smage fra verden rundt. På restauranterne ser de frem til at tage imod gæsterne:
– Skønt at Moveat kommer til Esbjerg, og vi glæder os til at tage imod en masse nysgerrige gæster. Vores credo er “den, der deler, får mere”. Vi serverer et lille udpluk fra vores fællesmenu i flotte rammer og med Esbjergs bedste udsigt, siger restauratør Lars Svendsen, Plates.
Der er fortsat billetter at få.