Team Esbjerg lagde sikkert fra land i ligaen

Team Esbjerg fortsatte deres sejrshøst med en overbevisende sejr over Silkeborg-Voel i sæsonens første kamp i Kvindeligaen.

Selvom sejren ikke var overvældende i størrelsesorden, var den uden tvivl solid og vidnede om et hold i kontrol, da Team Esbjerg til aften sejrede 34-28 på udebane efter 17-11 ved pausen.

I første halvlegs sidste ti minutter skruede Esbjerg op for intensiteten og vandt denne periode 5-1, hvilket forvandlede en snæver 12-10 føring til en mere komfortabel 17-11.

ARTIKLEN FORTSÆTTER EFTER ANNONCEN

Kan du li' artiklen? Abonnér på vores nyhedsbrev!

Denne stærke afslutning på halvlegen satte tonen for resten af kampen, hvor Esbjerg kunne spille med en vis form for cruise control.

En af kampens klare højdepunkter var Michala Møller, der leverede en fremragende præstation med otte mål på otte forsøg. Hendes præstation skilte sig markant ud i en kamp, hvor flere af Esbjergs profiler ellers leverede mere rutineprægede indsatser.

Dette opgør markerede også cheftræner Tomas Axnérs debut i Kvindeligaen som træner for Team Esbjerg. Axnér har allerede vist sin værdi for holdet med en sejr i pokalturneringen samt et trofæ i Super Cuppen efter en sejr over Nykøbing Falster Håndbold, sidste sæsons tabende DM-finalist. Med denne solide ligastart har Axnér og Team Esbjerg sendt et klart signal om deres ambitioner for sæsonen.

Alt i alt var kampen en demonstration af Team Esbjergs styrke og dybde, hvor rutinen herskede, men hvor individuelle stjernestunder som Michala Møllers præstation bidrog til en sikker sejr. Holdet virker godt på vej mod endnu en stærk sæson i Kvindeligaen under Axnérs ledelse.

Denne artikel er en lettere redigeret pressemeddelelse eller anden kort artikel.