Lokale ølelskere og andet godtfolk kan i juni besøge Esbjerg Bryghus og smage på to forskellige bryg – og stemme på sin favorit.
Vinderen bliver den officielle Suset Øl, som gæsterne på Suset Festival kan nyde på Bryghusets stade, når den anden udgave af festivalen finder sted den 22.-23. august på Esbjerg Havn.
Fra 1. juni til 30. juni vil der være to kandidater på hanerne hos Esbjerg Bryghus i Jyllandsgade 14D, hvor man kan smage sig frem og stemme på dén øl, som man synes skal være årets Suset Øl.
– Vi er glade og stolte over muligheden for at bidrage til Suset, og være en del af de lokale repræsentanter på festivalpladsen. Og så glæder vi os over at få muligheden for at servere vores øl for gæsterne til Suset, siger brygmester Lars Glindemann.
Sidste år understregede festivaldirektør Tobias Kippenberger, at det er vigtigt, at esbjergenserne er med til at sætte deres aftryk på den nye festival.
– Når festivalen løber af stablen i hjertet af Esbjerg, skal der naturligvis kunne smages lokal øl. Derfor er vi virkelig glade for, at Esbjerg Bryghus vil være med til at lave årets Suset Øl, hvor ølelskere endda selv kan være med til at bestemme, hvilken øl de skal dele med vennerne på festivalen.
Og den succeshistorie gentages altså i år.

Om Esbjerg Bryghus: Esbjerg Bryghus og ølbar blev grundlagt i 2020 i et samarbejde mellem Ølværket og InWaves Craftbeer med målet om at bringe det gode øl ud til alle i Esbjerg og omegn, samt at være et socialt omdrejningspunkt for alle ølelskere. Esbjerg Bryghus hører til i det gamle ”Carl Graff” smedeværksted og byder på 16 haner med forskellige specialøl – nogle brygget hos Bryghuset selv og andre gæsteøl fra både Danmark og udlandet.
Del eller print:
- Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook
- Click to share on LinkedIn (Opens in new window) LinkedIn
- Click to share on X (Opens in new window) X
- Click to share on Threads (Opens in new window) Threads
- Click to email a link to a friend (Opens in new window) Email
- Click to print (Opens in new window) Print