Myrthue nyt forårsprogram

Klar til genåbning med åbent køkken og hjerterum

Den 18. marts 2025 åbner Hjerting Badehotel dørene til en ny restaurant, hvor lokale omgivelser og sydlandsk gæstfrihed smelter sammen.

Særligt tanken om det gode værtskab har været en central drivkraft i udviklingen af den nye vision, som bringer gæster og personale tættere på hinanden.

Gennem de seneste måneder har der pågået en gennemgribende renovering og forandring, men nu er det store projekt ved at være tilendebragt.

Myrthue nyt forårsprogram

Der er åbnet op til køkkenet i den nye restaurant, så gæsterne kan følge med bag ruderne og opleve madkunsten på nært hold. Under renoveringen dukkede ældre, originale vinduer frem i væggene, hvilket har gjort det muligt at skabe en atmosfære af nærvær og åbenhed – et nyt hjerterum, hvor gæsten bydes velkommen og trygt kan nyde øjeblikket.

Samtidig introduceres en ny tilgang til hverdagens begivenheder, som fysisk, rum for rum, følger solens gang. Fra Breakfast til Lunch, videre til Tea Time, Drinks & Dinner inviteres gæsterne til at samles og nyde de mange serveringer.

Maden tager afsæt i badehotellets omgivelser: havet, stranden og naturen – men også det sydlandske, kystnære køkken. En kombination, der sikrer, at gæsten forkæles gastronomisk.

Just Ask
Mie Hyttel, Kasper Elmholdt og Mette Hyttel, Hjerting Badehotel.
Mie Hyttel, Kasper Elmholdt og Mette Hyttel, Hjerting Badehotel.

 

– Det er op til gæsten selv at sætte barren for, hvor meget han eller hun vil gøre ud af det. Uanset beklædning eller anledning, betjenes gæsten med fokus på den gode oplevelse, hvor tjeneren ikke kun servicerer, men også agerer guide gennem måltiderne. Jeg kalder det for ‘casual fine dining’, som betyder, at man kombinerer det bedste fra to verdener – nemlig den høje kvalitet og den afslappede stemning. Der er tænkt over oplevelsen ned til mindste detalje, mens gæsterne kan nyde en hyggelig atmosfære uden stive traditioner, udtaler Kasper Elmholdt, der er Køkkenchef og medejer af Hjerting Badehotel.

Bag badehotellet står søstrene Mette og Mie Hyttel, samt deres barndomsven Kasper, som alle personligt bidrager til værtskabet. Hjerting Badehotel er stærkt forankret i lokalmiljøet, og ønsker at være en del af hverdagslivet for både lokale og besøgende. Med det nye KIOSK nr. 1 vil de styrke fællesskabet og skabe et samlingspunkt for byens liv.

Hidtil har Ship inn fungeret som badehotellets uformelle mødested, men nu tager KIOSK over med en endnu mere åben og afslappet tilgang. Her er ingen dresscode eller bordreservation, blot et nærværende sted, hvor man kan hente et friskbagt surdejsbrød, nyde en velbrygget kaffe eller fuldende dagen med et godt glas vin eller en kold øl. Om man tager det med sig, eller bliver hængende for en god samtale, er helt op til den enkelte.

Ønsket er, at KIOSK nr. 1 bliver et naturligt samlingssted, et tredje rum mellem hotel og hjem, hvor det lokale liv kan udfolde sig.

Erhvervsakademi Sydvest

Med fornyelsen af stedets ånd og passionen for det gode værtskab begynder et nyt kapitel for Hjerting Badehotel, hvor historie, nærvær og gastronomi samles i en oplevelse, hvor kvalitet og afslapning går hånd i hånd.

Mette Hyttel og Kasper Elmholdt, Hjerting Badehotel.
Mette Hyttel og Kasper Elmholdt, da der stadigvæk blev lagt planer for den ombygning, der nu er tilendebragt. Arkivfoto: Presse.

 

FAKTA: Hjerting Badehotel lukkede for stedets restaurant- og opholdsgæster den 1. januar 2025, for at udføre en gennemgående renovering af køkkenet og restaurantens lokaler.

Hidtil bestod hotellet af to restauranter – Brasserie Ship Inn og Restaurant Strandpavillonen.

Dørene åbnes på ny tirsdag den 18. marts 2025.

Myrthue nyt forårsprogram
Den gode udsigt er der ikke lavet om på. Pressefoto.
Den gode udsigt er der ikke lavet om på. Pressefoto.
Esbjerg Bryghus annonce

Denne artikel er en lettere redigeret pressemeddelelse eller anden kort artikel.

Dagens top-3

Fra venstre: Marianne Kolenda Kruse, formand for bestyrelsen i Henning G. Kruses Fond, Jens Ringsmose, rektor, og Lars Kruse, investor og iværksætter. Foto: Christer Holte.
Kruses millionvilla doneres til universitet kvit og frit
Øl og frikadeller. Genrebillede: Canva.
Det ka' vi li': Øl og deller
Henrik Helsinghof, CEO, Viking Life-Saving Equipment A/S. Pressefoto.
Kæmpe Esbjerg-koncern fortsætter vækstrejse
Ingelise Wenzel modtog årets kvindepris fra Esbjerg Soroptimistklub.
- Sikke en dag, sikke en stemning, sikke et engagement!
Thomas Sørensen og Bo Sejer er de to ophavsmænd til Esbjerg Fuzztival. Privatfoto.
Alligevel ingen Fuzztival på Tobakken - kan ikke nå til enighed
Mie og Mette Hyttel og Kasper Elmholdt, Hjerting Badehotel. Pressefoto.
Klar til genåbning med åbent køkken og hjerterum
Britta Møller blev helt rørt, da hun lørdag havde spist sin frokost. Privatfoto/Facebook.
80-årige Britta blev helt paf: Ung mand havde betalt hendes mad
Trods sine rejser og kulinariske eventyr, forbliver Lars Svendsen dybt rodfæstet i Bornholm og det bornholmske.
Skybar i 66 meters højde inspireret af særlig ø
Sæt strøm til kontakten midt på dagen - det er billigst. Pressefoto: Norlys.
Hold øje med elpriserne: Nu rykker de billigste timer ud i dagslyset
Prismodtagerne i Andelskassens aktionærkreds Syd- og Vestjylland. Claus Brinch Danielsen nummer fire fra højre. Tre repræsentanter fra SGI længst til højre. Pressefoto.
Lokal ildsjæl og ledere i SGI blandt prismodtagere
Kathrine Heindahl med nummer 10, da Team Esbjerg blev fejret på Torvet i sommeren sidste år. Arkivfoto: Fjodor Pedersen.
Gravid Team Esbjerg-spiller: Hvorfor skulle jeg være færdig?
I planen er et nyt såkaldt "multifunktionshus" indtænkt med butikker i stueetagen. Illustration: Esbjerg Kommune.
Store planer på tærsklen mellem havn og by

Det sker i Esbjerg

Jesper Iversen
Jesper Iversen
Læseklub-børn
Læseklub - kun for børn
crafty
Crafty Club
Myrthue nyt forårsprogram

Anbefalet

80-årige Ruth Mortensen havde 50 års jubilæum i Favorittens Smørrebrød sidste år. Heraf de 48 som ejer. Foto. Fjodor Pedersen.
Favorittens Smørrebrød – en Esbjerg-institution 
Kellermensch i Musikhuset Esbjerg. Foto: Fjodor Pedersen.
Leder: Det klinger lidt hult, når mediemastodonten hylder kulturlivet
Mathias Karlskov, daglig leder i Collabo, skal på jobjagt, når butikken lukker den 31. januar. Foto: Fjodor Pedersen.
Ny butikslukning gør Esbjerg mindre mangfoldig
  • All Posts
  • Aktuelt
  • Anbefalet
  • Butiksliv
  • Byliv
  • Esbjerg Retro
  • Forbrugerstof
  • Gastroliv
  • Guides
  • Kulturliv
  • Livsstil
  • Sportsliv
  • Studieliv
  • Ude- & Indeliv
    •   Back
    • Meninger
    • Nyheder
    • Dagens Foto
    • Debat
    •   Back
    • Debat

Torvet 21, 2 | 6700 Esbjerg | 60886633

Annonceinfo

Annoncér lokalt - det er billigere, end du tror!

Kontakt os

Har du en god historie? Kontakt redaktionen.

Vi tager ansvar for vores indhold
Medlem af
Medlem af
Medlem af

TILMELD NYHEDSBREV

Få guides og nyhedsoverblik direkte i din indbakke - helt gratis!

Ved tilmelding accepterer du vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET!

Få vores GRATIS nyhedsbrev 3-4 gange om ugen ...

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Du kan afmelde dig med et klik, hvis du fortryder.