Gennem årene har brygmester Claus Jørgensen og Tarp Bryggeri vundet adskillige medaljer ved den årlige Mjødens Dag. I år var bestemt ingen undtagelse.
Meget passende fandt Mjødens Dag i år sted i Kongernes Jelling, hvor Tarp Bryggeri i år løb med hele to guldmedaljer samt den ærefulde publikumspris.
Begge dele tilfaldt “Freja”, der er en nyhed fra i år og som er en mjød baseret på ribs. Den holder 16 procents alkohol og leveres i stentøjsflaske.
Kan du li' artiklen? Abonnér på vores nyhedsbrev!
Tarp Bryggeri fremstiller mjød helt i tråd med de gamle skikke. Der anvendes ifølge eget udsagn udelukkende dansk honning, og kun de bedste råvarer. Mjøden fremstilles over åben ild, som i de gode gamle dage og frugtsaft, urter eller bær tilsættes mjøden, for at opnå det allerbedste resultat. Der anvendes ingen koncentrater, kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer.
Tarp Bryggeri drives af Claus Jørgensen og åbnede i 2013. Bryggeriets produkter kan købes online og i udvalgte forretninger og supermarkeder over hele landet.