Og det er ikke den eneste gode nyhed på det gamle værtshus i Skolegade.
I samarbejde med de nye genboer fra Gadens Gastronomer er det nu muligt at bestille blandt andet burgere, pokebowls eller loaded fries, imens du nyder et godt glas øl eller andet drikkelse.
Det er således ikke Industrien selv, der genåbner køkkenet, men hey … du slipper alligevel for at rejse dig, hvis du bliver sulten.
Du behøver faktisk ikke engang at rejse dig for at foretage en bestilling. Ved hjælp af en QR-kode ved dit bord og lidt fiks-fakseri med din smartphone, kan du hurtigt få stillet sulten.
– Vi spørger løbende vores kunder, hvad de godt kunne tænke sig af nye tiltag. Her har rigtigt mange tilkendegivet, at de savner at kunne få serveret mad. Det har vi lyttet til, og derfor fået dette initiativ op at stå. Vi håber, at der vil blive taget godt imod vores gastronomiske tiltag, siger Lars Prisfeldt, som er med i ejergruppen bag Industrien.
Der serveres mad imellem klokken 17 og 20 torsdag, fredag og lørdag. Og den vakse læser har nu måske afluret den anden nyhed fra Indu; fremover er åbningstiden klokken 17.
Igennem mange år var Industrien kendt for deres gode cafémad. Faktisk mener nogen, at burgerens indtog i Esbjerg fandt sted netop her. Det var i Sofie Jansens tid, hvor køkkenet spillede en lige så stor rolle som baren fra slut-halvfemserne og frem.
Da Rasmus Madsen og Amalie Egholm overtog Industrien i 2015 introducerede de Esbjerg for sliders – små burger-hapsere, så man lige havde lidt at stå imod med.
Del eller print:
- Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook
- Click to share on LinkedIn (Opens in new window) LinkedIn
- Click to share on X (Opens in new window) X
- Click to share on Threads (Opens in new window) Threads
- Click to email a link to a friend (Opens in new window) Email
- Click to print (Opens in new window) Print