Lene Munk Kristensen, der er franchisetager i Jensens Bøfhus i Esbjerg, har netop forlænget sin franchiseaftale med Jensens Bøfhus med yderligere fem år.
Det betyder, at den populære familierestaurant i City Nord, fortsætter ufortrødent med at servere frokostbøffer, burgere, salatbar, ta’-selv-softice og alt det andet fra menuen.
– Jeg har arbejdet i Jensens Bøfhus i Esbjerg siden 1991, og jeg har haft min egen restaurant siden 2013. Jeg er en Jensen-pige helt ind til benet, og er derfor rigtig glad for, at min franchiseaftale nu er forlænget. En franchiseaftale forlænges altid med fem år, men hvis jeg kunne havde jeg gerne forlænget indtil min pension. Jeg elsker at drive restaurant i Esbjerg, siger Lene Munk Kristensen og fortsætter:
– Jeg er født og opvokset i Esbjerg, og jeg kender rigtig mange af mine stamgæster. Flere af dem er kommet siden 1991, og det er fornøjelse, at snakke med dem og deres børn og børnebørn, som fortsætter traditionen med komme på Jensens Bøfhus. Det er noget af det jeg holder allermest af i mit arbejde, siger hun.
Også på restaurantkædens hovedkontor i Odense er der tilfredshed med forlængelsen af aftalen omkring restauranten i Esbjerg. CEO i Jensens Bøfhus, Anders Engdahl, udtaler via en pressemeddelelse:
– Lene og hendes kolleger gør en fantastisk indsats i Esbjerg, hvor de driver en rigtig flot restaurant. Jeg er derfor også glad for, at vi har forlænget aftalen med Lene, så Jensens Bøfhus kan fortsætte i Esbjerg i mange år frem, siger Anders Engdahl.
Jensens Bøfhus i Gjesing er den eneste tilbageværende af slagsen i Esbjerg, hvor der i mange år lå en restaurant i indre by – først i Kongensgade og senere Torvegade.
I City Nord er restauranten beliggende side om side med Bilka i Gjesing, restauranten har plads til 238 gæster indenfor og 130 ude.
Den store, moderne restaurant har også sin helt egen take away-afdeling og masser af omkringliggende parkeringspladser.