Der er forandringer på vej i Esbjerg Street Food, hvor du kan glæde dig til en helt ny madoplevelse i midtbyen.
Tacobørsen, der med sit mexicansk inspirerede menukort, er blevet taget rigtigt godt imod i deres bod i gårdhaven i Esbjerg Street Food, rykker i den kommende tid inden døre, så de kan holde åbent året rundt.
Tacobørsen overtager Lækkerhusets tidligere stand og genåbner den 4. oktober.
Samtidigt er det slut med pizza og pasta fra 400 grader, der har valgt at lukke deres forretning i det esbjergensiske madmekka med umiddelbar virkning. Det er dog langt fra slut med italiensk mad på stedet, da Piola Pizza i stedet rykker ind.
Piola Pizza åbnede sidste år i Esbjerg Storcenter, og har længe haft et ønske om også at åbne restaurant i midtbyen. Det forventes, at de åbner i Esbjerg Street Food om en måneds tid.
Med de annoncerede rokeringer er alle stadepladser i Esbjerg Street Food pt udlejet, oplyser direktør Dan Lia Christensen.
Del eller print:
- Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook
- Click to share on LinkedIn (Opens in new window) LinkedIn
- Click to share on X (Opens in new window) X
- Click to share on Threads (Opens in new window) Threads
- Click to email a link to a friend (Opens in new window) Email
- Click to print (Opens in new window) Print