Bistro-koncept og forøget fokus på vin tjekker ind på Hotel Britannia: “Det bedste fra begge afdelinger”. Mundheld og Appetiit smelter sammen.
Esbjergs madscene får nyt liv, når Boutique Hotel Britannia tirsdag den 5. august samler sine to gastronomiske tilbud – café Appetiit og restaurant Mundheld – under ét navn og koncept: APPETIIT bistro & vinbar.
Fremover vil gæster kunne nyde ét samlet bistrokort både til frokost og aften – og sidde, hvor de vil i huset, uanset om de foretrækker cafémiljøet eller den mere klassiske restaurantstemning.
Det skriver hotellet i dag i et opslag på sociale medier, hvor der står:
– Vi elsker god mad, skønne vine og den gode service, og derfor samler vi vores cafe Appetiit og restaurant Mundheld i ét koncept, hvor man alle ugens dage, både til frokost og aften, kan nyde det bedste fra begge afdelinger.
Køkkenchef Mike Salcedo og hans team glæder sig til at arbejde endnu tættere sammen, når to køkkener bliver til ét:
– Bistrostilen har vi allerede her og der, men ved at samle det bedste fra begge afdelinger, vil køkkenchef Mike Salcedo og hans team arbejde sammen om et menukort, frem for at være opdelt i to køkkener, hvilket giver ekstra resurser til at fokusere på den gode smag, de gode råvarer og et godt køkkenhåndværk, skriver hotellet videre.
Stort vinkort og rød stjerne
Samtidig bliver vinoplevelsen opgraderet betragteligt. Et 36 sider langt vinkort, som den restaurantansvarlige tjener Jann Rosenkilde Olesen har sammensat over flere år, kommer til at være tilgængeligt overalt i huset:
– Jann glæder sig over at alle de skønne vine nu kan nydes over alt og hele dagen, og han garanterer som minimum byens bedste glasvinkort til en hver pengepung samt et stort udvalg af virkelig gode flaskevine fra producenter, man normalt ikke kan få fat i.
Vinkortet er i øvrigt allerede blevet optaget på den internationale vinplatform Star Wine List – og har modtaget den anerkendte røde stjerne.
Britannias nye koncept er ikke det eneste tegn på, at bistrostilen vinder frem i Esbjerg. Også restauranten Plates skifter pr. 2. juni til et nyt koncept med bistrokort – og markerer dermed endnu et bidrag til en mere afslappet, men ambitiøs madscene i byen.
Del eller print:
- Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook
- Click to share on LinkedIn (Opens in new window) LinkedIn
- Click to share on X (Opens in new window) X
- Click to share on Threads (Opens in new window) Threads
- Click to email a link to a friend (Opens in new window) Email
- Click to print (Opens in new window) Print